Testobooster för tjejer??

Jag känner att jag behöver en boost i min träning. En kille på jobbet och en annan kompis har berättat att de tar testobooster kosttillskott. Jag har ju förstått att testosteron är mycket viktigt när man tränar, men det gäller främst killar. Men som jag förstår det är det ju även viktigt för tjejer. Det finns ju tjejer som tar steroider liksom..

Jag har tränat väldigt dåligt på sista tiden så jag funderar på om jag inte ska testa en testosteron boost ändå 🙂 Har tittat på denna från svenskt kosttillskott.

Testobooster från SK.

http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/raw_test

Det står även mer om just denna produkten och testoboosters i allmänhet här.

Förhoppningsvis kan detta göra mig lite mer taggad och ge mig bättre resultat inför sommaren 🙂

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *