Större rumpa!

Ok jag ska vara ärlig. En stor anledning till att jag tränar är att jag vill se snyggare ut. Det är väl iof inte så konstigt det är väl dom flestas mål egentligen. det trista är bara att många ljuger och sägar att dom gör det ”för att hålla igång lite”. Alltså visst, BULLSHIT. Ni svettas 10 timmar varje vecka på gymmet, klart som fan att ni vill ha ut något stort av det. Så då var det sagt!

Större rumpa

Jag vill som många tjejer (alla) få en större rumpa. Det är snyggt och jag gillar det. Jag gör det för min skull och inte för någon killes skull, stor skillnad. Frågan är bara hur man tränar rumpan på bästa sätt. Det är många tjejer som undrar det och jag har läst mycket om det och anpassat hela mitt träningsprogram efter det. Jag kan säga såhär, knäböj är det bästa du kan göra för din rumpa! Speciellt med fötterna BRETT isär. Du orkar mer då och för även mer kontakt (träning) på rumpan.

Motivationsvideo!

Kolla in denna videon för motivation. Jag brukar kolla videro på youtube innan jag tränar ibland för att bli taggad! Hon har riktigt snygg rumpa här.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *