Kreatin!

Hej!

kreatinet
Mitt nya kosttillskott!

Idag bestämde jag mig för att ta träningen till nya nivåer och har precis köpt kreatin. Jag har varit ganska försiktigt med kosttillskott då jag läst att vissa kan innehålla otillåtna ämnen och liknande. Men jag har läst en del på olika träningssidor om just kreatin och det verkar vara ett riktigt bra och vetenskapligt fungerane kosttillskott.

Det ska ge mera muskler samtidigt som man orkar mer på gymmet och blir uthålligare. Hur bra låter inte det!? Jag minns att mitt ex tog det när han spelade fotboll ibland. Nå usch vill inte tänka på honom nu..

Jag köpte kreatinet på gymgrossisten och imorgon ska jag köra mitt första pass, riktigt förväntansfull är jag! Hoppas bara att jag inte blir alldeles för stor 😛

Godnatt!

You may also like

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *