Köpa ny träningsväska!

Hej igen!

Jag tänkte uppdatera om mitt kreatin användande nu! Jag tar det 4 gånger om dagen, 5 gram varje gång. Det smakar ingenting så det är bra. Jag var rädd att det skulle smaka jätteäckligt. Ivf man ska ta det flera gånger per dag bara nu i början som uppladdning sen räcker det med en gång per dag. Första passet kände jag stor skillnad! Jag orkade mer vikt och kände mig mycket uthålligare. Riktigt kul är det 😀 Är mer taggad på träningen nu också när jag har detta tillskott.

Träningsväska

Jag måste köpa en ny träningsväska, min gamla har verkligen börjat lukta illa :/ Det är svårt att välja dock, jag vill ju ha en ”tjejig” fast jag vill ändå vara ”gymig”, hahaha. En sån här träningsväska menar jag är mer killig/gymstyle. Men jag skulle vilja hitta någon som är mera ett mellanting. Jag får leta vidare antar jag…

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *